Daar gaan we dan.  Een blog!

Ik moet denken aan die NS-reclame van een tijd geleden: “In ene wist ik het: ik word conducteur!”.  Zoiets had ik ook de laatste tijd. In ene wist ik het:  ik ga twee websites maken: eentje voor mijn natuurfotografie en eentje voor mijn mensen-fotografie.  En ik ga aan de weg timmeren.

Mijn eerste website was een try-out.  Een verzameling foto’s die werkelijk van links naar rechts gingen. Natuurfotografie, cultuur, mensen.. alleen eerste communies en bruiloften ontbraken op de website.  Ook gaf ik nergens een toelichting op wat ik wilde en waar ik energie van krijg. Het was een leuke portfolio maar niemand kon er iets mee, en ik ook niet.

Inmiddels staat er een website die uitstraalt wat ik wil: stoer en anders.  Een niche. Dat wist ik in ene óók. Tenminste, eigenlijk wist ik dat al heel lang maar ik kon het maar niet onder woorden brengen, zoiets. Hiernaast heb ik een facebookbladzijde gemaakt voor Eddie Smit Fotografie en zelfs een instagramaccount neergezet.  En zoals gezegd is een website in de maak voor mijn natuurfotografie, maar daarover later meer.

En nu ook bloggen dus.

We gaan er voor.